Företaget

Vi är specialiserade på att göra stålplåt- och trådprodukter på löpande band – utan att glömma flexibiliteten, förstås.

Maarla Oy

Maarla Oy grundades år 1987. Vi är specialiserade på att göra stålplåt- och trådprodukter på löpande band – utan att glömma flexibiliteten, förstås.

Tack för vårt toppmoderna maskineri och pålitliga leverans kan vi erbjuda högklassiga produkter som fyller kundernas krav skickligt i tid. Ni kan även välja mellan olika slags av efterbehandlingsalternativ, vilket gör produkterna ännu mer som “skräddarsydda”.

Sedan generationsskiftet 2008 har företaget starkt utvecklat sin produktion och personal för att möta de växande behoven hos sina kunder. Maria Grupp har expanderat 2014 och 2018. Bland koncernföretagen ingår Lankarakenne Oy och Sopvalm Oy.

Företaget har ett certifierat kvalitetssystemet ISO 9001:2015 och verkar i enlighet med miljöledningssystemet. Inledande test av produktionen övervakades av KIWA Inspecta Oy. Maarla Grupp har en egen IWE-kontrollerad svetsproduktion.

Produktion

Vår skickliga personal och modern CNC-maskineri tillsammans med 3D-planering skapar basen för tillverkning av hög kvalitet produkter som levereras snabbt och tillförlitligt.

Bladmaskinen gör det möjligt att tillverka enstaka produkter upp till fyra meter långa. Robotkantning med automatisk arkmatning gör det möjligt att upprepa jämt långa serier. Materialtjocklek: 0,2 – 6 mm.

Trådböjningsmaskinerna kan böja både 2D och 3D-former på 1,5 – 12 mm tråd. CNC 3D-maskin kan bearbeta 2,7 – 10 mm tråd.

Pressar, svetsmaskiner, en automatisk tvåhands hanteringsrobot och en svetsrobot används dagligen i vårt företag.

Rör, profiler och platt järn hanteras med automatisk såg.

Det 3D / CAD / CAM-systemet vi använder är ett krav för att dra full nytta av den moderna tekniken.